Team PP päätöskisa 2010

Kauden viimeiseen kisaan lähdettiin hyvää pistepottia tavoittelemaan, jotta olisi mahdollisuuksia vielä Hanaa Rancing -pistepörssin voittoon. Matkaan lähdettiin hyvissä ajoin lauantaina ja majoituttiin Rekikosken Ratsastustallilla, Huittisissa. Paikka oli rauhallinen ja siisti. Sunnuntaiaamu Alastaron moottoriradalla alkoi syksyisen koleassa merkissä. Kuuden tunnin kisaan startattiin normaali taktiikalla, auto maaliin ja kaikki saa ajaa. Tietysti tässä pistetilanteessa kuitenkin vähän oli painetta yrittää kiiruhtamaan Oopelilla nopeammin. Vauhtia ei kuitenkaan saatu kovin paljon nostettua, mutta Kare Aspea lainaten "tasaisuus oli ykkösluokkaa" ja meidän hidas vauhtikin riitti 2. sijaan. Toki muidenkin ongelmat huomioiden. Näin ollen Hanaa Rancing pistepörssin voitto matkasi toistamiseen kiertopalkintoineen Vimpeliin. Vuodesta 2004 lähtien ollaan Opelilla endurancea ajettu, kilpailuja kertynyt 38. Kilpailukilometrejä tämän taipaleen aikana on kertynyt 26 597.16 km. Yhdestä ainoasta kilpailusta ei ole tullut sijoitusta, koska auto oli alipainoinen (vuonna -04) ja siitä seurasi hylkäys kisan jälkeen. Muuten on yritetty aina ajaa mahdollisimman pitkälle pienestä ongelmista huolimatta.

Team PP:n kuljettajat kuluneella kaudella:  Kuisma Aho, Timo Ilomäki, Ville Ilomäki, Mika Koivisto ja kaksi vierailevaa kuskia 24-h -kisassa Marko Kokko ja Tommi Lahtinen.

Tankkaus ja huolto kuluneella kaudella pääsääntöisesti: Tapio Ilomäki, Raimo Koivisto, Juha Ilomäki, Niko Ilomäki, Aulis Aho, Elisa Keski-Kujala + moni muu ja monta auttavaa kättä.